Dag 11: maandag 25 oktober 1999

Seaworld

Het is vandaag behoorlijk bewolkt en heel koel en na de kou van gisteren kleden we ons allemaal iets dikker aan. We gaan al vroeg op pad vandaag, want we gaan naar Sea World. Hier hebben we ons allemaal heel erg op verheugd!

Als we bij het park in Orlando aankomen, zien we bij de ingang van de parkeerplaats een prachtige beeldengroep van walvissen, midden in een fontein. Hier moeten we wel een foto maken, zo mooi is het! Dan stappen we weer in de auto, op zoek naar de ingang van het park. We zijn al lekker vroeg in het park en het is nog niet druk! Hier moeten we van profiteren. We verkennen het park een beetje en we starten met de dolfijnenshow. Hier plannen we ook de rest van de dag met de andere shows die we nog willen zien.

De dolfijnenshow is werkelijk schitterend! We genieten met volle teugen van deze vrolijke beestjes. Tijdens de show wordt het ook een stuk warmer. De zon gaat volop schijnen en we komen tot de conclusie dat we toch wel iets te dik zijn aangekleed.

Na de dolfijnenshow gaan we naar de show van de zeeleeuwen en zeehonden. Dit is een hele komische show! We hebben heel hard gelachen om de fratsen van de piraten en de zeeleeuwen. Als we uitgelachen zijn gaan we lekker lunchen. Ze hebben hier heerlijke sandwiches en broodjes!

Na de lunch zien we nog een hele mooie acrobatenshow en, natuurlijk als een klapper op de vuurpijl: de show van de orka's. De moederorka heet Shamu en zij had pas een baby gekregen. Haar baby zwom ook al mee in de show! De show was heel erg mooi en we hebben echt genoten. We zaten ook redelijk veilig op de bovenste tribune, helemaal vooraan. Hier werden we lekker niet nat!

Peter en John zijn aan het einde van de dag toch nog behoorlijk nat geworden in de waterbaan! We hebben de situatie eerst even bekeken en we dachten dat het wel meeviel, maar een groot gedeelte van de waterbaan kon je niet zien, en laat dat nu net het gedeelte zijn waar je behoorlijk nat werd!

Hierna wilden we de dolfijnen nog gaan voeren, maar helaas was de verkoop van het voer al gesloten: de dolfijnen hadden genoeg gegeten voor vandaag! Jammer, maar dan gaan we op weg naar de uitgang. Hier halen we onze groepsfoto op en dat gaan we weer op weg.

We dineren weer bij TGI Friday's en gaan dan inkopen doen in Downtown Disney. Hier kopen we prachtige kerstversieringen voor in de kerstboom!

Geen opmerkingen: