Dag 9: zaterdag 23 oktober 1999

Silver Springs & midgetgolf

Het weer is opnieuw iets koeler en de zon blijft vandaag steken op 23°C. Nog altijd warm genoeg.

We proberen een adres te achterhalen waar we kunnen paardrijden in Ocala National Forest. We kunnen 2 adressen achterhalen, maar de ene is voor de hele week helemaal volgeboekt en de andere heeft steeds het antwoordapparaat aan.

Dan besluiten we naar Silver Springs te gaan, een natuurpark in Ocala National Forest. Hier is een klein dierenpark, maar de hoofdattractie is een meer met esthetische bronnen. Deze bronnen liggen onder water en verversen het gehele meer elke 3 minuten! Een boot met een glazen bodem gaf ons de gelegenheid alles goed te kunnen bezichtigen. Het was werkelijk prachtig! Daarnaast hebben we ook nog een jungletocht gemaakt met een jungleboot en een safari met een jeep. Aan het einde van de middag zien we nog een leuke show met dieren, waarbij iemand uit het publiek een spin op zijn lichaam krijgt………

Aansluitend zijn we gaan eten bij pizza hut en dat heeft ons heel goed gesmaakt.

Omdat het nog redelijk vroeg in de avond was, zijn we nog naar Orlando gereden om een bezoekje te brengen aan Horse World. Dit was een kleine manege in de stad. Onderweg hadden we echter een forse file, waardoor we heel laat in Orlando aankwamen. Vervolgens konden we Horse World in het donker niet meer vinden. We vonden het toch wel heel jammer dat we voor niks naar Orlando waren gereden, dus hebben we nog maar een Midget golfbaan opgezocht. Dit was wel heel gezellig. Peter sloeg de bal natuurlijk weer in het water, en na 3 keer rekenen bleek toch echt dat Jacqueline de kampioen was.

Geen opmerkingen: