Dag 20: woensdag 3 november 1999

Disney: Animal Kingdom & MGM Studio's, en Seaworld

Het is mooie weer vandaag, heel open, maar wel heel koud! Het is maar net iets meer dan 20°C en dat valt tegen. De Floridianen gaan in winterverpakking, we treffen ze zelfs aan met handschoenen!

Dit is een mooie dag voor pretparken. We gaan afscheid nemen van Disney! We beginnen bij Animal Kingdom. Hier hebben we Dinosaurland nog niet gezien en daarna gaan we nog eens naar MGM studios. We doen natuurlijk nog eens de achtbaan en alle andere attracties die we eerder hadden overgeslagen. We zien nu ook de schitterende show van Indiana Jones.

Daarna gaan we nog eens naar Sea World. Hier voeren we de dolfijnen en de zeehonden die een geweldig kabaal maken. Dit is een hele leuke ervaring. Daarna gaan we naar de avondshow van de orka Shamu.

In de tussentijd zijn we erachter gekomen dat we de ringleiding van Disney hebben vergeten terug te brengen bij MGM, dus moeten we nog een keer terug. We kunnen dan meteen de show Fantasia bekijken! Daar aangekomen begrijpen we dat er alleen nog staanplaatsen zijn bij de show en omdat onze benen ons niet meer kunnen dragen, besluiten we dat toch maar niet te doen. In plaats daarvan doen we de mooiste attracties nog een keer: de achtbaan Rock 'n Rollercoaster en de Tower of Terror.

Dan moeten we nog opschieten, want we willen nog naar de film in Downtown Disney: Random Hearts met Harrison Ford. De film begint om 20.00 uur. We hebben geen tijd meer om te eten, maar dat vinden we niet echt erg, want het Amerikaanse voer komt ons de oren uit. We verlangen weer naar de Hollandse pot!

Geen opmerkingen: