Dag 12: dinsdag 26 oktober 1999

Disney: MGM Studios

Vandaag is Jeanet jarig en natuurlijk bellen wij haar 's morgens op om te feliciteren! Daarna bellen we nog even naar pap en mam en halverwege de ochtend gaan we dan toch maar op pad. De temperatuur is weer stijgende en het is vandaag lekker warm.

De bestemming van vandaag is een attractiepark van Disney: MGM Studio's. We zijn hier al even geweest, maar dat was veel te kort om alles te zien. Vandaag gaan we het hele park verkennen. Wij vonden dit toch wel één van de mooiste parken van Disney in Florida! Hele mooie attracties en een hele gezellige aankleding in film stijl. Natuurlijk doen we weer de Rock 'n Rollercoaster en we slaan ook de Tower of Terror niet over natuurlijk! Dit zijn toch wel de superattracties!

's Middags lunchen we uitgebreid samen met de Disney figuren. Goofy kwam ons opzoeken aan tafel en Jacqueline heeft hem zelfs op de neus gekust! De lunch was heerlijk en het was heel gezellig!

Na de lunch zien we een prachtige parade van Mulan en natuurlijk bezoeken we ook nog een echte filmset! We zien een leuke show van Beauty en de Beast en zien de tekenaars van Disney aan het werk! Kortom: we hebben genoten.

Als het park sluit gaan we weer op weg naar huis, want morgen moeten we vroeg op!

Geen opmerkingen: