Dag 23: zaterdag 6 november 1999

Oeps! Niet genoeg koffers voor de terugreis

Met gemengde gevoelens staan we vandaag op. We gaan naar huis. We hebben een geweldige vakantie gehad, maar het is toch ook wel lekker om weer naar huis te gaan. We doen het lekker rustig aan, want we worden pas om ½ 5 vanmiddag met de taxi opgehaald. We poetsen de auto en het huisje en gaan dan langzaam inpakken.

Tijdens het inpakken komen we erachter dat we koffers te weinig hebben! We hebben al een extra koffer gekocht, maar toch komen we nog te kort! Oh Oh…..Wat nu? Dat wordt toch nog stressen, waar halen we zo snel een andere koffer vandaan?

Na lang zoeken vinden we er een niet ver bij ons vandaan. In een grote winkel in Eustis (een soort Hema) vinden we er een die ermee door kan en niet te duur is.

Om ½5 komt de taxi ons ophalen om ons naar het vliegveld in Orlando te brengen. De reis verloopt spoedig en het is gezellig babbelen met de chauffeuse.

Na het inchecken op het vliegveld eten we nog iets en gaan dan langzaam op weg naar de gate. Er is op het vliegveld niet veel te beleven en we zijn veel te moe om nog te winkelen. Eindelijk gaan we om 22.30 uur de lucht in, 2 uur later dan gepland.

Geen opmerkingen: