Dag 19: dinsdag 2 november 1999

International Drive en Disney Downtown

Na het noodweer van gisteren is het behoorlijk afgekoeld. Er is voor vandaag slecht weer gemeld, dus we plannen maar geen pretpark vandaag. We gaan op de bonnefooi naar Orlando en we starten met een ontbijt bij Pondorosa. Dat valt echter tegen in vergelijking met het diner van gisteren avond. Daarna gaan we naar Old Town, een oud straatje in oude sferen met een paar winkeltjes. Hier is echter niet veel te beleven, dus gaan we naar Downtown Disney. Hier willen we nog even de schilderijtjes laten aanpassen die we vorige week hebben gekocht en nog wat inkopen doen. Daarna gaan we via de International Drive naar een klein, maar heel luxueus en modern winkelcomplex vlakbij Wonderworks: Pointe Orlando. Hier ligt ook een gigantische speelgoedwinkel. Heel mooi!

Als we hier zijn uitgekeken, gaan we weer naar de outlet, het gedeelte waar we nog niet aan zijn toegekomen. We hebben hier goed inkopen gedaan bij de Nike's store voor Peter en we hebben nog schoenen gekocht voor Jacqueline. Daarna zijn we opnieuw gaan eten bij Pondorosa, omdat dat gisteren zo goed was bevallen.

's Avonds zijn we naar Disney Quest gegaan, maar dat bleek zo duur te zijn dat we dat toch maar niet hebben gedaan. Wel hebben we de bioscoop nog even bekeken en daar kwamen we erachter dat ze daar een individueel ringleidingsysteem hadden voor slechthorenden. We hebben gelijk geprobeerd of dat ook voor Jacqueline functioneerde en dat bleek het geval! Dus morgen gaan we de bioscoop uitproberen!

Uiteindelijk is het toch de hele dag droog gebleven en hebben we er een leuke dag van gemaakt!

Geen opmerkingen: