Dag 21: donderdag 4 november 1999

International Drive

Het wordt langzaam weer iets warmer, maar we zijn niet meer in staat om veel te lopen. Onze benen willen niet meer. We slapen lekker uit en ontbijten op ons gemak. We doen de was en de strijk en tutten lekker rond.

Om 14.00 uur zijn we weer zover om erop uit te gaan. We gaan eerst naar Sanford en daarna naar International Drive: we moeten nog een T-shirt ruilen bij Nike. Onderweg kopen we bij Books in a Million prachtige windchimes en de laatste nieuwe thriller van David Baldacchi, om te leze in het vliegtuig naar huis. Dan gaan we ook nog even naar Pointe Orlando, want daar hadden we mooie Manetees gezien om in de woonkamer op te hangen.

Ook in Pointe Orlando is een bioscoop en die proberen we ook uit. We kopen kaartjes voor de film "Bringing out the Dead" met Nicolas Cage. Eenmaal in de bioscoopzaal bleek de ringleiding niet te werken. Er komt een technische man bij, maar die kan het probleem niet oplossen en uiteindelijk blijkt dat het systeem in de zaal kapot is. We krijgen ons geld terug en mogen dan gratis een nieuwe film uitzoeken. Dat is pas service! We kiezen "Double Jeopardy" met Tommy Lee Jones. Fantastische film! Daarna op naar huis!

Geen opmerkingen: