Dag 18: maandag 1 november 1999

Disney: Epcot en Blizzard Beach

Het is vandaag benauwd en heel warm, 32°C. Daarom willen we weer naar een waterpark gaan van Disney. Maar voordat we dat doen gaan we eerst naar Epcot. Hier willen we de attractie test track nog uitproberen. Toen we in Epcot waren met de Hurkies hebben we tot 3 keer toe in de rij gestaan, maar hij ging iedere keer kapot. Daarna hebben we het niet opnieuw geprobeerd. Daarom een nieuwe poging, en het was wel echt de moeite waard!

Toen gingen we op weg naar Typhoon Lagoon, maar helaas bleek die gesloten vanaf vandaag. Dat is pech hebben! Omdat River Country ook nog steeds dicht was, gingen we maar opnieuw naar Blizzard Beach. Het was niet druk en we hebben ons heel goed geamuseerd. We hebben na lang aarzelen dan toch ook maar de snelle glijbanen geprobeerd: hoezo snel?????? Peter ging met 60mph naar beneden (=96 km/u), terwijl Jacqueline de iets minder snelle deed van 40 mph (=64 km/u). We moesten allebei de bikini en het zwempak zoeken……

Aansluitend hebben we lekker gedineerd bij Pondorosa. Dat was wel heel lekker, maar wel een aparte manier van restaurant houden: bij binnenkomst in het restaurant moet je meteen bij de kassa betalen en het vlees uitzoeken. Dat vlees wordt zonder groentes e.d. geserveerd, dat mag je allemaal zelf uitzoeken aan een gigantisch buffet.

Na het eten bleek dat het was gaan regenen en we gaan weer op weg naar Tavares. Eenmaal terug in het huisje breekt er een hevig noodweer los: een flinke storm met heel hevig onweer en regen!

Geen opmerkingen: