Dag 16: zaterdag 30 oktober 1999

Mount Dora en International Drive

Het is opnieuw schitterend weer. Heel warm, wel 30°C. Vandaag doen we het lekker rustig aan. Peter voelt zich niet zo lekker en we zijn eigenlijk best wel moe van die actieve dagen. We slapen lekker uit en tuttelen een beetje in het huisje. We doen de was, zoeken de souvenirs uit en ruimen alvast een beetje op.

Vandaag begint Halloween in Amerika, en dat kun je zien aan de vele versieringen van de huizen en de omgeving. De Amerikanen zijn heel creatief.

Tegen het middaguur rijden we naar Mount Dora, langs Lake Dora. Dit is een schitterende route met prachtige landhuizen aan de ene kant van de weg, en een heel mooi meer aan de andere kant. We lunchen in Mount Dora bij de Mexicaan en lopen een beetje rond in het stadje. Als we zijn uitgekeken gaan we op zoek naar het winkelcentrum in de buurt: Lake Square Mall in Leesburg. Vergeleken met Seminile Towne Center in Sanford is dit heel klein. We zijn daarom al snel uitgekeken en rijden nog naar Orlando, naar de outlet stores op International Drive.

Hier kijken we opnieuw onze ogen uit. In dit gedeelte waren we nog niet geweest: ontzettend veel winkels met mooie dingen voor weinig geld.

Omdat we zoveel souvenirs gekocht hebben, hebben we een nieuwe koffer nodig. We kopen er één in de outlet van Samsonite. Natuurlijk kopen we ook nog nieuwe schoenen. We sluiten af met een diner bij Wendy's en gaan weer terug naar Tavares.

Geen opmerkingen: